area calcs

If you would like to see a feature implemented in HighDesign please post your suggestions and requests here.
Post Reply
macitect
Posts: 599
Joined: Tue Jul 06, 2004 10:52 pm
Location: California
Contact:

area calcs

Post by macitect » Sun May 10, 2015 3:39 pm

Nobody gives areas in mm2, but many work in mm for drafting. There really should be an option to have a different unit set for area calculations.

A work around in the meantime is to set the sheet to m to do all the area calcs then set it back, but this is of course a pain when doing revisions.

thanks.

User avatar
Andrew
Site Admin
Posts: 482
Joined: Thu Apr 29, 2004 2:16 pm
Location: Ilexsoft HQ
Contact:

Re: area calcs

Post by Andrew » Wed Jun 03, 2015 6:36 am

Implemented in 2015.1

Post Reply